NYHET! GRAB AND GO BALLONGBÅGE!

Lediga jobb och praktikplatser

Är du vår nästa stjärna?  På PoshParty tar vi gärna emot praktikanter inom digitala medier, marknadsföring, event/dekoratör, försäljning, film-och bild skapande (content) och projektledning. Är du en driven och självständig person som gillar att driva projekt/event i hamn? Älskar att jobba i en fartfylld miljö där ingen dag är den andra lik? Då har du kommit rätt!

Skicka din ansökan direkt till:
[email protected] märk ansökan med "praktikplats".

Vi brinner för att hjälpa ungdomar ut i arbetslivet och har därför tagit på oss rollen som handledare för flertalet UF-företag. Om du önskar handledning i ditt UF -företag hör av dig till oss och märk ansökan med "UF-företag".

För närvarande har vi inga lediga tjänster ute. Men vi tar alltid emot en spontanansökan. 
Uppdaterat: 2024-03-07

Om oss: Poshparty är ett företag inom e-handel och event-branschen, där vi främst jobbar med organiska ballongdekor och försöker alltid sträva efter ett miljöanpassat koncept utifrån de möjligheter vi har i vår bransch. På grund av den stora bristen på helium är vårt mål för 2024 att fokusera mer på luftfyllda ballonger och har därför skapat flera olika alternativ till dig som kund.  Ett öga för detaljer är vårt motto på PoshParty. Varmt välkommen att höra av dig till oss. [email protected]